autor:

Zotu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

PARJOALE DIN CARTOFI SI CASCAVAL

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane, 500 g cartofi dati prin razatoarea mica, 2 lingurite de unt, 50 g cascaval ras, 4 buc de sunca tocata, 50 g faina, ulei,sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Din toate ingredientele se fac sfere care se turtesc, se pun intr-o tigaie cu ulei incins sa se prajeasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE DIN CARTOFI SI CASCAVAL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi la cuptor cu branza

Cartofi noi la cuptor cu branza

Se spala cartofii de pamant, se curata, se taie bucati mai mari si se pun intr-un vas de yena cu

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasolea,curata,se pune in apa rece,cel putin 6 ore.Apoi,se spala,iar si tot cu apa rece se pune la

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 500 g cartofi dati prin razatoarea mica
  • 2 lingurite de unt
  • 50 g cascaval ras
  • 4 buc de sunca tocata
  • 50 g faina
  • ulei,sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tortilla de spanac cu cascaval