autor:

Florenta Dinu

» » Retete la gratar

Parjoale sarbesti

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2013

Ingrediente
500g carne tocata (eu am pus de porc ,dar puteti folosi si porc cu vita) ,o ceapa tocata marunt, 4 catei de usturoi, sare ,piper boia ,felii de cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea impreuna cu celelalte ingrediente, apoi facem 16 chiftele si punem cascaval felii sau ras pe 8 chiftele si apoi le acoperim cu celelalte 8 chiftele. Le punem pe gratar si le rumenim pe ambele parti. Le servim cu piure. Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale sarbesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Rulouri de ficatei la gratar

Rulouri de ficatei la gratar

Se spala bine ficatei de pui si apoi se condimenteaza cu un amestec de condimente pentru gratar. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete la gratar
Antricot de Vita Maturat si Aromatizat pe Pat de Taitei de Cartofi

Antricot de Vita Maturat si Aromatizat pe Pat de Taitei de Cartofi

Se incep pregatirile pt preparare pe rand,intai cu aromatizarea carnii care necesita 3 ore de stat

2 voturi    5 comentarii
3h 30 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata (eu am pus de porc ,dar puteti folosi si porc cu vita) ,o ceapa tocata marunt
  • 4 catei de usturoi
  • sare ,piper boia ,felii de cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Interesanta Si pare buna,trebuie salvata

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Kebab de pui in stil mediteranean Kebab de pui in stil mediteranean

Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm. Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul

0 voturi    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Somon la grill (gratar) cu portocale