Se taie pe lung toate vinetele, apoi se dau cu sare si piper se calsc in ulei incins, se pun pe o hartie absorbanta .
Sosul rosiile se taie marunt , si usturoiul,se pun pe aragaz la foc potrivit se adauga uleiul de masline , sarea piperul si o lingurita de zahar si 200 ml apa se fierbe aproximativ 15 minutela sfarsit se adauga si busuiocul taiat .Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline vinetele calite , cascavalul afumat, mozzarela si sosul, iar deasupra se pune parmezanul , se baga la cuptor incins la 170 grade aproximativ 15 minute pana prinde o culoare aurie deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii