Pasare umpluta cu castane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pasare 1500gr sau putin mai mare
  • ptr umplutura
  • 1 lingura de ulei
  • 3 fire de marva(sage)
  • 2 catei de usturoi pitati
  • 1 ceapa taiata cubulete mici
  • 300 gr castane coapte si cojite taiate bucatele
  • 200 gr de ciuperci proaspete sau din conserva
  • 1/2 pahar de nuci taiate marunt
  • 1/2 pahar verdeata de patrunjel
  • ptr sos
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de sos de soia
  • 2linguri de miere
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • sare, piper

Mod de preparare

Pasarea curatata de maruntaie si spalata bine se lasa sa se scurga de apa.Intr-o tigaie de teflon se pune ulei si se pune ceapa si usturoiul la prajit si treptat se adauga celelalte componente a umpluturii se amesteca impreuna si se stinge focul.Se aseaza pasarea intr-o tava adinca si se umple cu umplutura dupa care se prinde cu scobitori ca umplutura sa nu iese.

Intr-o cratita se pun componentele de la sos sa fiarba putin dupa care se toarna peste pasare.Se da pasarea la cuptor incalzit la 190-200 de grade aproape 45 de minute.Din timp in timp se toarna din sos peste pasare ca sa nu se usuce. Se serveste cu pilaf de orez si muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise