Ingrediente
1pasare 1500gr sau putin mai mare, , ptr umplutura, 1 lingura de ulei, 3 fire de marva(sage), 2 catei de usturoi pitati, 1 ceapa taiata cubulete mici, 300 gr castane coapte si cojite taiate bucatele, 200 gr de ciuperci proaspete sau din conserva, 1/2 pahar de nuci taiate marunt, 1/2 pahar verdeata de patrunjel, , ptr sos, 3 linguri de ulei de masline, 2 linguri de sos de soia, 2linguri de miere, 1/2 pahar de vin rosu, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Intr-o cratita se pun componentele de la sos sa fiarba putin dupa care se toarna peste pasare.Se da pasarea la cuptor incalzit la 190-200 de grade aproape 45 de minute.Din timp in timp se toarna din sos peste pasare ca sa nu se usuce. Se serveste cu pilaf de orez si muraturi.