autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Pasare umpluta cu castane

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
1pasare 1500gr sau putin mai mare, , ptr umplutura, 1 lingura de ulei, 3 fire de marva(sage), 2 catei de usturoi pitati, 1 ceapa taiata cubulete mici, 300 gr castane coapte si cojite taiate bucatele, 200 gr de ciuperci proaspete sau din conserva, 1/2 pahar de nuci taiate marunt, 1/2 pahar verdeata de patrunjel, , ptr sos, 3 linguri de ulei de masline, 2 linguri de sos de soia, 2linguri de miere, 1/2 pahar de vin rosu, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pasarea curatata de maruntaie si spalata bine se lasa sa se scurga de apa.Intr-o tigaie de teflon se pune ulei si se pune ceapa si usturoiul la prajit si treptat se adauga celelalte componente a umpluturii se amesteca impreuna si se stinge focul.Se aseaza pasarea intr-o tava adinca si se umple cu umplutura dupa care se prinde cu scobitori ca umplutura sa nu iese.
Intr-o cratita se pun componentele de la sos sa fiarba putin dupa care se toarna peste pasare.Se da pasarea la cuptor incalzit la 190-200 de grade aproape 45 de minute.Din timp in timp se toarna din sos peste pasare ca sa nu se usuce. Se serveste cu pilaf de orez si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasare umpluta cu castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1pasare 1500gr sau putin mai mare
  • ptr umplutura
  • 1 lingura de ulei
  • 3 fire de marva(sage)
  • 2 catei de usturoi pitati
  • 1 ceapa taiata cubulete mici
  • 300 gr castane coapte si cojite taiate bucatele
  • 200 gr de ciuperci proaspete sau din conserva
  • 1/2 pahar de nuci taiate marunt
  • 1/2 pahar verdeata de patrunjel
  • ptr sos
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de sos de soia
  • 2linguri de miere
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Frigarui asortate la gratar