Pasat sarat de ovaz

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g carne slaba de pui sau porc
  • 1 litru apa
  • 1 lingurita sare
  • 100 g ovaz pentru pasat

Mod de preparare

Se toaca marunt carnea, cu satirul. Se pune apa la fiert, cu sarea, intr-o cratita mare. Se adauga carnea si se tine pe foc citeva min, pina se schimba culoarea. Se pune in apa ovazul, se amesteca bine si se pune pe fo. Se acopera vasul sis e lasa pe foc 5 min sau pina se patrunde pasatul. Nu se mai amesteca dupa ce se ia cratita de pe foc. Se gusta si daca este necesar se mai adauga putina sare , apoi se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise