autor:

Fara foto

» » , Supe de carne, Supe de legume

Pasat sarat de ovaz

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
50 g carne slaba de pui sau porc, 1 litru apa, 1 lingurita sare, 100 g ovaz pentru pasat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se toaca marunt carnea, cu satirul. Se pune apa la fiert, cu sarea, intr-o cratita mare. Se adauga carnea si se tine pe foc citeva min, pina se schimba culoarea. Se pune in apa ovazul, se amesteca bine si se pune pe fo. Se acopera vasul sis e lasa pe foc 5 min sau pina se patrunde pasatul. Nu se mai amesteca dupa ce se ia cratita de pe foc. Se gusta si daca este necesar se mai adauga putina sare , apoi se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasat sarat de ovaz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu crutoane

Supa de rosii cu crutoane

Se spala legumele,iar rosile si castravetii se curate de coaja/pielita. In vasul robotului de bucatarie

3 voturi    0 comentarii
10 min
Supe de legume
Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho este o "supa de rosii" tipic spaniola,nelipsita de pe mesele lor mai ales pe timpul verii.Se

46 voturi    14 comentarii
10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    E o reteta foarte buna pentru cei ce tin o anumita dieta .

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 50 g carne slaba de pui sau porc
  • 1 litru apa
  • 1 lingurita sare
  • 100 g ovaz pentru pasat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

E o reteta foarte buna pentru cei ce tin o anumita dieta .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supă cremă de cartofi
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide