1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
2. Intr-un vas amestecam branza, ricotta, laptele praf, iaurtul zaharul si ouale. Pentru a obtine o consitenta fina folosim mixerul vertical.
3. Inglobam faina, grisul si esenta de rom cu un mixer. La final incorporam fulgii de cocos cu ajutorul unei spatule.
4. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (32 x 22 cm), nivelam si introducem in cuptor 60 - 80 min, ultimele 5 minute crestem temperatura la 210 grade C.
5. Scoatem din cuptor si lasam la racit in tava sau pe un gratar. Dupa ce s-a racit complet o taiem.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii