autor:

Alina

» » Retete de Pasti

Pasca fara aluat, cu nuca de cocos

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2014

Ingrediente
1000 g branza proaspata, 600 g ricotta, 150 g fulgi de cocos, 50 g lapte praf, 4 oua, 230 g iaurt gras/smantana, 275 g zahar, 165 g faina, 65 g gris, 1 lg esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
2. Intr-un vas amestecam branza, ricotta, laptele praf, iaurtul zaharul si ouale. Pentru a obtine o consitenta fina folosim mixerul vertical.
3. Inglobam faina, grisul si esenta de rom cu un mixer. La final incorporam fulgii de cocos cu ajutorul unei spatule.
4. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (32 x 22 cm), nivelam si introducem in cuptor 60 - 80 min, ultimele 5 minute crestem temperatura la 210 grade C.
5. Scoatem din cuptor si lasam la racit in tava sau pe un gratar. Dupa ce s-a racit complet o taiem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat, cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Iepure la cuptor

Iepure la cuptor

Pentru ca nu am gatit niciodata iepure, in acest an pe Paste, l-am preferat in locul mielului. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă din Bihor

Ciorbă de miel reţetă din Bihor

Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata... Zarzavatul se

33 voturi    6 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Niculina Sandu , 17 aprilie 2014

    la punctul 2!!!

  • Fara foto

    Teodosia Horghidan , 17 aprilie 2014

    UNDE SINT OUALE? DIN PASCA

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1000 g branza proaspata
  • 600 g ricotta
  • 150 g fulgi de cocos
  • 50 g lapte praf
  • 4 oua
  • 230 g iaurt gras/smantana
  • 275 g zahar
  • 165 g faina
  • 65 g gris
  • 1 lg esenta rom

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Mancare de Vinete

Mancare de Vinete

Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paine cu mei si seminte

Paine cu mei si seminte

1. Preparam maiaua astfel: dizolvam drojdia in apa calduta si amestecam cu lingurita de zahar si

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Cozonaci cu aluat dospit la rece, umpluti cu ciocolata si rahat Cozonaci cu aluat dospit la rece, umpluti cu ciocolata si rahat

Se cern 500 g faina intr-un castron mare. Drojdia se faramiteaza si se amesteca cu circa jumatate din laptele cald pana cand se dizolva.

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Rulada cu frisca, banane si kiwi Rulada cu frisca, banane si kiwi

Rulada cu fructe proaspete si frisca este prajitura in fata careia nimeni nu ar putea rezista prea mult. Este aromata, racoroasa si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Costite de ied