Si cum pasca nu poate lipsi de pe masa de Paste, am inventat o reteta pe gustul meu.
Si cum pasca nu poate lipsi de pe masa de Paste, am inventat o reteta pe gustul meu.
Punem ouale intr-un castron suficient de mare impreuna cu praful de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si mixam pana cand devin spumoase.
Adaugam branza sfaramata si margarina la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.
Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine.
La final adaugam smantana si apoi stafidele.
Stingem praful de copt cu zeama de lamaie si turnam in compozitie, alaturi de esenta de vanilie, omogenizand.
Punem jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt.
In cealalta jumatate adaugam cacaua si turnam peste cealalta.
Dam la cuptorul preincalzit, pentru 75 de minute ( verificam daca este coapta cu ajutorul unei scobitori).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii