autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Sandviciuri

Pastă de ficat de pui

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
(pentru 10 persoane) :, - 1 kg de ficat de pasăre, - 400 g de ceapă, - 400 g de unt, - 2-3 dl de coniac), - sare, - piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Curăţă ficatul.
Curăţă ceapa şi o taie feliuţe.
Caleşte repede ficatul (sa rămână roz la interior).
Căleşte ceapa şi adaugă ficatul.
Sărează şi piperează după gust.
Adaugă alcoolul şi flambează !
Varsă tot într-un bol.
Adaugă untul şi mixează..

Pune pasta la congelator, toată, sau porţionată (minimum 2 ore).

Se conservă bine la congelator sau 4-5 zile la frigider.
Serveşte pe pâine prăjită, ornată cu felii de gogoşar murat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastă de ficat de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Pasta din ficat de pui si verdeata

Pasta din ficat de pui si verdeata

Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
SANDVIS DELICIOS

SANDVIS DELICIOS

Pe paine punem frunza de salata verde, spalata si uscata in prealabil cu un prosop, sunca, feliile

10 voturi    9 comentarii
3 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • (pentru 10 persoane) :
  • - 1 kg de ficat de pasăre
  • - 400 g de ceapă
  • - 400 g de unt
  • - 2-3 dl de coniac)
  • - sare
  • - piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Veggie Burgers