Curăţă ficatul.
Curăţă ceapa şi o taie feliuţe.
Caleşte repede ficatul (sa rămână roz la interior).
Căleşte ceapa şi adaugă ficatul.
Sărează şi piperează după gust.
Adaugă alcoolul şi flambează !
Varsă tot într-un bol.
Adaugă untul şi mixează..
Pune pasta la congelator, toată, sau porţionată (minimum 2 ore).
Se conservă bine la congelator sau 4-5 zile la frigider.
Serveşte pe pâine prăjită, ornată cu felii de gogoşar murat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii