autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta amatriciana

Autor: ramoness (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramoness (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2012

Ingrediente
-300g pasta, -100g costita afumata, -o ceapa mica, -un ardel iute, -suc de rosii, -pecorino, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert dupa intructiunile de pe cutie. Intre timp intr`o tigaie se pune la calit ceapa taiata marunt,apoi adaugam si costita. Dupa ce s`au rumenit,adaugam sucul de rosii(dupa numarul de portii),ardelul iute,sarea si piperul(dupa gust). Se lasa sosul la fiert circa 15 min. Dupa ce pastele au fiert,se storc de apa(nu se clatesc cu apa rece)si se pun in tigaie. Se amesteca si apoi lasam 2-3 min la fiert in sos. Dupa gust se pune si pecorino.

POFTA BUNA!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta amatriciana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghettini cu sos simplu şi ierburi aromatice

Spaghettini cu sos simplu şi ierburi aromatice

Pastele le-am fiert, scurs şi amestecat cu puţin ulei de măsline pentru a nu se lipi până am

7 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
LASAGNA CU CARNE

LASAGNA CU CARNE

Se toaca ceapa si usturoiul si se caleste putin in uleiul incins,se adauga carnea tocata si se prajeste

42 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • -300g pasta
  • -100g costita afumata
  • -o ceapa mica
  • -un ardel iute
  • -suc de rosii
  • -pecorino
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu ton