Se pun pastele la fiert dupa intructiunile de pe cutie. Intre timp intr`o tigaie se pune la calit ceapa taiata marunt,apoi adaugam si costita. Dupa ce s`au rumenit,adaugam sucul de rosii(dupa numarul de portii),ardelul iute,sarea si piperul(dupa gust). Se lasa sosul la fiert circa 15 min. Dupa ce pastele au fiert,se storc de apa(nu se clatesc cu apa rece)si se pun in tigaie. Se amesteca si apoi lasam 2-3 min la fiert in sos. Dupa gust se pune si pecorino.
POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii