Caliti ceapa+ usturoiul in ulei si apoi adaugati dovlecelul si fasolea si mai caliti vreo 5 min, apoi adaugati supa si lasati sa fiarba .Cind incepe sa fiarba, dati focul la mic si lasati sa fiarba, amestecind, pina cind legumele sunt facute. Se adauga, sare, piper, bucuioc/oregano, ce va place.
Amstecati pasta (fiarta in prealabil) cu legumele. Daca vi s epare prea uscat, mai adaugati putina supa. Se poate servi cu parmezan ras deasupra.
in loc de fasole puteti folosi mazare, sau fasole verde,soya...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii