Reteta postata pe: 23 iulie 2012
Ingrediente
ulei de masline, 1 ceapa, 3-4 catei de usturoi, 3 cani jumate de dovlecel (taiat bucatele), o mina de fasole (fiarta in prealabil), 2 cani de supa, pasta
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Caliti ceapa+ usturoiul in ulei si apoi adaugati dovlecelul si fasolea si mai caliti vreo 5 min, apoi adaugati supa si lasati sa fiarba .Cind incepe sa fiarba, dati focul la mic si lasati sa fiarba, amestecind, pina cind legumele sunt facute. Se adauga, sare, piper, bucuioc/oregano, ce va place.
Amstecati pasta (fiarta in prealabil) cu legumele. Daca vi s epare prea uscat, mai adaugati putina supa. Se poate servi cu parmezan ras deasupra.
in loc de fasole puteti folosi mazare, sau fasole verde,soya...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta cu dovlecel si fasole" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Punem apa si o lingura de ulei la incalzit si, cand incepe sa clocoteasca, punem pastele si amestecam
3 voturi
0 comentarii
30 min
se fierb melcisorii in apa 10 minute cu sare. apoi se scurg si se spala cu apa.se pun pe foc cu unt
13 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate