Ardeii se curata si se dau prin masina de tocat carne.
Se pun intr-o oala destul de incapatoare, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ulei si se fierb cateva minute pana cand uleiul se ridica la suprafata.
Se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca de fundul oalei
Se pun in borcane si se folosesc atat pentru ciorbe cat si pentru tocanite de toate felurile dar si pentru fripturi in cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii