autor:

murigneau

» » Sandviciuri

Pasta de jumari

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Ingrediente
1000 g jumari de porc, 200 g mustar dulce sau iute, 100 g margarina, 2 cepe, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

23 voturi

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat jumarile si ceapa. Se introduc in robot, se adauga mustarul, margarina si se condimenteaza dupa gust. Compozitia se amesteca in robot pana la omogenizare apoi se toarna la borcan. Pasta de jumari este spumoasa,se intinde usor pe paine si poate fi un aperitiv excelent. Se foloseste la sandwichuri si tartine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de jumari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandvis

Sandvis

- Se feliaza bucata de muchiulet,se bate fiecare felie cu ciocanul de batut snitele, se dau prin

20 voturi    2 comentarii
30 min
Sandviciuri
Mickey Mouse

Mickey Mouse

Se face un pat de salata verde, pe el se aseaza o felie de cascaval, pe aceasta se aseaza, felii

19 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    am sa incerc si eu.

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 18 aprilie 2010

    Minunata! Foarte bun!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Mi-ai adus aminte de excursiile din copilarie: mama facea aceasta pasta ca si Adriana din jumari tracute prin masina de carne cu ceapa si oua fierte. Delicioasa pentru uns pe paine.

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      E foarte buna pasta de jumari . Acum ca am vazut reteta imi aduc aminte ca o facea si mama mea, pe lainceputul primaverii cind deja nu mai ai chef de mancat de-ale porcului si incepeau jumarile sa prinda gust a ranced. Pentru a nu pierde bunatate de jumari le toca , condimenta si nu mai stiu daca mai punea si altceva, dar cred ca nu. Asa cand aparea ceapa verde si ridichile era o bunatate pe langa o bucatica de urda si una de cas proaspat. Mñam,mñam.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Decat sa consumam mezeluri, e mai sanatoasa pasta de jumeri.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Trebuie sa fie tare gustoasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Si eu prepar, dar fara margarina.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie tare gustoasa...

    • Fara foto

      adrianabb , 04 ianuarie 2010

      eu dau prin masina de tocat jumarile,ceapa rosie vreo 2 oua fierte,,,sare piper...iese super

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Pasta de jumari este excelenta cu ceapa rosie,dar oare de ce trebuie pusa margarina???Eu cred ca este buna si fara margarina(tot internetul urla ca margarina este cancerigena,eu una nu as strica jumarile cu margarina).

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Lumi asa ma gandeam si eu....oare nu merge fara margarina ?

    • kata0587

      kata0587 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      este foarte buna aceasta pasta.....abia astept sa tai porcul ca sa mai fac ;)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

23 voturi

Ingrediente

  • 1000 g jumari de porc
  • 200 g mustar dulce sau iute
  • 100 g margarina
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Briose cu salam, mazare, porumb si morcov