Se toarna apa intr-o oala si se pune la fiert. Se zdrobesc foile de soia in fragmenti mai mici, cit timp sunt inca in pachet.Se adauga in apa fierbinte , la foc mic si se lasa 40-50 min , amestecindu-se din cind in cind.Dupa ce se dizolva foile de soia, se da lichidul in clocot si se adauga zaharul cristal. Dupa ce sa dizolvat zaharul , se da flacara la minim. Se bate oule bine si se aduga incet in oala, batindu-le incontinuu. se vor forma firisoare matasoase, ce vor pluti in siropul dulce si parfumat. Se serveste in castroane incalzite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii