Pasta de spanac cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr branza sarata,
  • 400 gr spanac,
  • sare,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se pune apa cu sare la fiert apoi se adauga spanacul. Se fierbe spanacul (aproximativ 7-8 min). Spanacul se trece pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Apoi se pune in blender impreuna cu branza si uleiul.

Poate fi folosita pentru tartine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise