Intai pregatim salata - Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul,se pune ardeiul taiat se poate adauga si un ardei iute,se lasa 2-3 minute sa se dantuiasca, se adauga ceapa si vanata, se mai lasa 2-3 minute se adauga rosiile putin otet si putina apa si se lasa pe foc mic pana legumele sunt moi si nu mai este aproape de loc lichid.
Se lasa sa se raceasca si cand este rece se confimenteaza cu sare si piper.
Se scurge tonul de apa si se amesteca o parte din salata se adauga ceapa cruda taiata marunt si se amesteca bine.
Se lasa putin la racit si seserveste pe felii de bagheta alaturi de masline verzi.
Aceasta compozitie de salata eu o folosesc ptr tarta presar putin parmezan deasupra si dau la cuptor iese foarte gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii