Pasta de ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 conserve de ton maruntit
  • 100 g masline verzi umplute cu ardei
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 ceapa potrivita (preferabil rosie)
  • Sare dupa gust
  • Zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Tonul se scurge bine. Ceapa si maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele. Se servste pe paine prajita sau in castronele spre a fi intinse ulterior pe paine.

Succes garantat, simplu dar gustos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor