Vinetele se frig pe foc pana se coc bine, se curata de coaja si se lasa putin sa se scurga de apa.
Dupa ce s-au racit putin se freaca bine cu usturoiul.
In alta farfurie se desface tahini cu sucul de lamaie, se adauga apa si sare. Se adauga tahini asa preparat peste vinete si se adauga putin ulei. Se lasa la rece cel putin o ora inainte de a servi. Se poate servi cu lipii sau cu biscuiti putin sarati.
Este foarte gustoasa si deosebita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii