Pasta din masline negre

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pasta din masline negre

Ingrediente

  • 250 gr de masline negre fara samburi
  • 4filete de anchovy-peste din conserve
  • 1 ou tare
  • 1lingura ulei de masline
  • 1/2 lingura de capere din conserva
  • 2capatine de usturoi
  • 1lingurita frunze de oregano uscat
  • 1/4 lingurita de mustar iute
  • 1lingura de koniac
  • sare la nevoie,piper

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica daca este nevoie de sare sau piper si se pastreaza intr-un vas ermetic la frigider.

Este gustos pe felii de paine cu unt si pe cartofi copti in cuptor. Se poate folosi ca marinata la un pui.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise