Intr-un castron se cerne faina se pune sarea, zaharul si se amesteca, se pune untul moale taiat bucati si oul. Se framanta totul foarte bine iar cand este gata aluatul se infasoara in pelicula transparenta si se lasa 30 minute la frigider inainte de a fi folosit. Acest aluat este usor de facut si il puteti folosi la multe prajituri de la cheescake-uri la tarte cu fructe si cu gem. Se poate face si o cantitate mai mare de aluat putandu-se pastra in frigider in pelicula pana la 8- 10 zile.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii