Este mancarea perfecta... Se pregateste in cca 10 minute, este gustoasa, sanatoasa si racoroasa.
Intr-un castron turnam trei sferturi de cana de apa peste felia de paine rupta in bucati mari si lasam sa se inmoaie.
Migdalele se mixeaza in blender cu usturoiul pana obtinem o pudra foarte fina.
Adaugam amestecul de paine si apa si mai mixam putin pana obtinem o pasta de consistenta mai groasa, adaugam sare, piper alb, zeama de lamaie si ulei de masline. Uleiul de masline se adauga treptat si se amesteca continuu (lingura cu lingura).
Se stropeste cu putin ulei de masline , se decoreaza cu boia dulce de ardei si seminte de floarea soarelui neprajite si nesarate.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii