autor:

kok miori

» » Sosuri

Pasta pesto

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2014

Ingrediente
180gr - 2 legaturi de busuioc, 3/4 pahar ulei de masline, 2 linguri de migdale prajite, 2 linguri de nuci prajite, 2 catei de usturoi, 1/2 lingurita de piper, 11/2 lingurita de sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.



Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam treptat uleiul si restul ingredientelor. Macinam pana devine o pasta fina si o pastram intr-un borcan care se inchide ermetic.



O pasta minunata care merge perfect alaturi de cartofi fierti la paste sau de piept de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Paste Cu Ton Si Masline

Paste Cu Ton Si Masline

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Puneti o tigaie la incins cu putin ulei,

11 voturi    1 comentariu
20 min
Sosuri
Sos de sfecla rosie

Sos de sfecla rosie

Sfecla se spala, se curata de coaja si se fierbe in apa rece cu putina sare sau la aburi. Dupa

9 voturi    9 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gabi Pitur , 22 noiembrie 2014

    bvo minunat pt paste al pesto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2014

    Multumesc de sfat voi incerca.

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2014

    Eu folosesc amestec de busuioc si patrunjel proportii egale si este pentru mine mai bun,incercati.

    • Fara foto

      Nesu Daniela , 05 septembrie 2014

      Cat timp o pot pastra?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 180gr - 2 legaturi de busuioc
  • 3/4 pahar ulei de masline
  • 2 linguri de migdale prajite
  • 2 linguri de nuci prajite
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de piper
  • 11/2 lingurita de sare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Multumesc de sfat voi incerca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
esenta de usturoi