autor:

kok miori

» » Sosuri

Pasta pesto

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2014

Ingrediente
180gr - 2 legaturi de busuioc, 3/4 pahar ulei de masline, 2 linguri de migdale prajite, 2 linguri de nuci prajite, 2 catei de usturoi, 1/2 lingurita de piper, 11/2 lingurita de sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.



Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam treptat uleiul si restul ingredientelor. Macinam pana devine o pasta fina si o pastram intr-un borcan care se inchide ermetic.



O pasta minunata care merge perfect alaturi de cartofi fierti la paste sau de piept de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Bucatini cu sos de rosii si parmezan

Bucatini cu sos de rosii si parmezan

Pentru sos, se topeste untul intr-o cratita apoi se adauga ceapa si zaharul.Se caleste ceapa pana

11 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri
Chiftele Marinate

Chiftele Marinate

Puneti carnea tocata, usturoiul pisat, oul sare si piper intr-un castron. Se scurge painea si

13 voturi    5 comentarii
40 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gabi Pitur , 22 noiembrie 2014

    bvo minunat pt paste al pesto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2014

    Multumesc de sfat voi incerca.

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2014

    Eu folosesc amestec de busuioc si patrunjel proportii egale si este pentru mine mai bun,incercati.

    • Fara foto

      Nesu Daniela , 05 septembrie 2014

      Cat timp o pot pastra?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 180gr - 2 legaturi de busuioc
  • 3/4 pahar ulei de masline
  • 2 linguri de migdale prajite
  • 2 linguri de nuci prajite
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de piper
  • 11/2 lingurita de sare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Multumesc de sfat voi incerca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pesto-varianta mea