Se pune la fiert o oala cu apa in care ai aduaga sare si opareste fasolea 7-8 min pina cind este facute dar inca tare. Se strecoara fasolea si rastoarna intr-un vas cu apa rece. Se strecoara din nou si pune deoparte. Se incinge o tigaie inalta, se pune costita si lasa sa sfiraie 4-5 min pina ce se rumeneste. Se aduga alune si se mai lasa impreuna pe foc citeva minute cu alune sa fie usor prajite. Scoate costita si alunele folosind o spumiera, dar pastreza sosul lasat. Pune tigaia la foc potrivit, stropeste cu otet si lasa sa sfiraie un pic, adauga smintina si amesteca. Umple tigaie cu fasolea, costita si alunele pregatite, incalzeste si amesteca-le cu dressingul obtinut. Rastoarna intr-un bol si aeazoneaza cu tarhon chiar ianite de a servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii