Pastai cu costita si alune de padure

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole pastai, curatate de capete pot fi lasate si nesfacute
  • 4 felii de costita afumata, taiata bucati mari
  • o mina de alune de padure decojite, tocate
  • 2 linguri otet de vin
  • 5 linguri smintina grasa
  • o mina mica de frunze de tarhon, tocate
  • sare, piper

Mod de preparare

Se pune la fiert o oala cu apa in care ai aduaga sare si opareste fasolea 7-8 min pina cind este facute dar inca tare. Se strecoara fasolea si rastoarna intr-un vas cu apa rece. Se strecoara din nou si pune deoparte. Se incinge o tigaie inalta, se pune costita si lasa sa sfiraie 4-5 min pina ce se rumeneste. Se aduga alune si se mai lasa impreuna pe foc citeva minute cu alune sa fie usor prajite. Scoate costita si alunele folosind o spumiera, dar pastreza sosul lasat. Pune tigaia la foc potrivit, stropeste cu otet si lasa sa sfiraie un pic, adauga smintina si amesteca. Umple tigaie cu fasolea, costita si alunele pregatite, incalzeste si amesteca-le cu dressingul obtinut. Rastoarna intr-un bol si aeazoneaza cu tarhon chiar ianite de a servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise