autor:

Torok Ana-Maria

» » Paste si pizza

Paste Aromate

Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Ingrediente
400 gr. paste tip tuburi, 300 gr, zacusca de vinete, 3-4 catei de usturoi, lingurita oregano,1 lingurita busuioc, lingurita unt, ulei si sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

-punem pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt aproape fierte adaugam 1 lingurita de ulei.

-scurgem apoi pastele, le trecem printr-un jet de apa rece dupa care le tragem putin in unt topit

-separat calim usturoiul taiat feliute, adaugam zacusca si aromatizam cu oregani si busuioc.

-lasam cateva minute sa se patrunda aromele si adaugam pastele in sos amestecand usor.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
tarta cu spanac

tarta cu spanac

se spala spanacul si se curata. se opareste in 1 litru de apa cu sare. se scurge bine. se pune ceapa

6 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza
Spaghete cu sos bolognesse si piept de pui la gratar

Spaghete cu sos bolognesse si piept de pui la gratar

Se spala pieptul,se sterge si se pune pe gratarul rotund cu apa si capac.Spaghetele se pun intr-o

23 voturi    7 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Focaccia cu branza si speck