autor:

Torok Ana-Maria

» » Paste si pizza

Paste Aromate

Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Ingrediente
400 gr. paste tip tuburi, 300 gr, zacusca de vinete, 3-4 catei de usturoi, lingurita oregano,1 lingurita busuioc, lingurita unt, ulei si sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

-punem pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt aproape fierte adaugam 1 lingurita de ulei.

-scurgem apoi pastele, le trecem printr-un jet de apa rece dupa care le tragem putin in unt topit

-separat calim usturoiul taiat feliute, adaugam zacusca si aromatizam cu oregani si busuioc.

-lasam cateva minute sa se patrunda aromele si adaugam pastele in sos amestecand usor.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu chiftelute si sos de rosii la cuptor

Paste cu chiftelute si sos de rosii la cuptor

In primul rand pregatim chiftelutele, amestecam carnea tocata cu feliile de franzela inmuiate in

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Paste si pizza
Paste la cuptor

Paste la cuptor

Pastele se fierb in apa cu sare si se lasa la scurs Intr-un bol batem oul cu sare si piper,adaugam

5 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tagliatele cu pui si ciuperci