autor:

Torok Ana-Maria

» » Paste si pizza

Paste Aromate

Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Ingrediente
400 gr. paste tip tuburi, 300 gr, zacusca de vinete, 3-4 catei de usturoi,1 lingurita oregano,1 lingurita busuioc, lingurita unt, ulei si sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

-punem pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt aproape fierte adaugam 1 lingurita de ulei.

-scurgem apoi pastele, le trecem printr-un jet de apa rece dupa care le tragem putin in unt topit

-separat calim usturoiul taiat feliute, adaugam zacusca si aromatizam cu oregani si busuioc.

-lasam cateva minute sa se patrunda aromele si adaugam pastele in sos amestecand usor.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Cuiburi din paste cu legume aromate

Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. paste tip tuburi
  • 300 gr
  • zacusca de vinete
  • 3-4 catei de usturoi,1 lingurita oregano,1 lingurita busuioc, lingurita unt
  • ulei si sare.

Raporteaza reteta

Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Coltunasi cu carne de pui si ciuperci,cu sos de rosi