Paste Bolognese

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste Bolognese

Ingrediente

  • 400g paste
  • 400g carne tocata
  • 500g sos de rosii
  • condimente ( eu am pus delikat, cimbru, busuioc si oregano)

Mod de preparare

Punem pastele la fiert, apoi intr-o tigaie cu putin ulei calim putin carnea. Dupa ce nu mai este rosie, adaugam peste ea sosul de rosii si ii dam un clocot, amestecand ca sa nu se prinda.

Dupa ce au fiert pastele, la strecuram si le clatim putin, si dupa aceea turnam sosul peste ele. La servire puteti pune si putin patrunjel pe deasupra

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor