Reteta postata pe: 31 ianuarie 2015
Ingrediente
400g paste, 400g carne tocata, 500g sos de rosii, condimente ( eu am pus delikat, cimbru, busuioc si oregano)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Punem pastele la fiert, apoi intr-o tigaie cu putin ulei calim putin carnea. Dupa ce nu mai este rosie, adaugam peste ea sosul de rosii si ii dam un clocot, amestecand ca sa nu se prinda.
Dupa ce au fiert pastele, la strecuram si le clatim putin, si dupa aceea turnam sosul peste ele. La servire puteti pune si putin patrunjel pe deasupra
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Bolognese" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie se incinge putin ulei
24 voturi
6 comentarii
1h 30 min
Se coace somonul pe gratarul incins 1 minut apoi se indeparteaza pielea. Se aseaza feliile de kaizer
8 voturi
8 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate