Paste Bolognese

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste Bolognese

Ingrediente

  • 400g paste
  • 400g carne tocata
  • 500g sos de rosii
  • condimente ( eu am pus delikat, cimbru, busuioc si oregano)

Mod de preparare

Punem pastele la fiert, apoi intr-o tigaie cu putin ulei calim putin carnea. Dupa ce nu mai este rosie, adaugam peste ea sosul de rosii si ii dam un clocot, amestecand ca sa nu se prinda.

Dupa ce au fiert pastele, la strecuram si le clatim putin, si dupa aceea turnam sosul peste ele. La servire puteti pune si putin patrunjel pe deasupra

Pofta Buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor