autor:

Emilia_Taraboanta

» » Paste si pizza

Paste Bolognese

Autor: Emilia_Taraboanta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Emilia_Taraboanta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2015

Ingrediente
400g paste, 400g carne tocata, 500g sos de rosii, condimente ( eu am pus delikat, cimbru, busuioc si oregano)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem pastele la fiert, apoi intr-o tigaie cu putin ulei calim putin carnea. Dupa ce nu mai este rosie, adaugam peste ea sosul de rosii si ii dam un clocot, amestecand ca sa nu se prinda.



Dupa ce au fiert pastele, la strecuram si le clatim putin, si dupa aceea turnam sosul peste ele. La servire puteti pune si putin patrunjel pe deasupra



Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Bolognese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste bolognese

Paste bolognese

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se incinge putin ulei

24 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Sos Ragu:Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul.

3 voturi    2 comentarii
3h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400g paste
  • 400g carne tocata
  • 500g sos de rosii
  • condimente ( eu am pus delikat
  • cimbru
  • busuioc si oregano)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu carne de pui in sos de rosii