Paste cu branzaturi si salata creata rosie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Paste cu branzaturi si salata creata rosie

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 500gr paste(pene striate) 300gr salata creata rosie tocata
  • 1 ceapa mica
  • 100gr unt
  • 100gr gorgonzola(branza cu mucegai) sfarmata
  • 50gr branza swaizer ras
  • 50gr cascaval ras
  • 300gr smantana
  • 150ml lapte
  • nucsoara
  • piper
  • sare
  • patrunjel proaspat tocat.

Mod de preparare

Intr-o oala puneti abundent apa sarata la fiert.In timp ce fierbe apa, intr-o cratita topim untul si punem ceapa si salata la calit, adaugam, gorgonzola, swaizer, cascaval si la foc potrivit lasam sa se topesca amestecand. Adaugam smantana, laptele, nucsoara, piperul si sarea (dupa gust) si lasam sa fiarba totul la foc incet, pana sosul se ingroasa.Intre timp punem pastele la fiert si cu 2 minute inainte de terminarea copturii indicate pe ambalaj strecuram si trecem pastele in sos finalizand coptura. Le servim calde cu parmezan si patrunjel tocat proaspat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor