Ingrediente
250 g paste, 400 g carne de pui (piept), 5-6 linguri pasta de rosii, doua cepe mici albe, sare, piper dupa gust, oregano, busuioc, cimbru dupa gust, 30ml vin alb demisec
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
1 vot
Mod de preparare
Carnea de pui taiata fasii, peste care am adaugat sare, piper supa gust, putin cimbru, cateva picaturi de ulei, am amestecat-o cat sa ia toate aromele. Am curatat o ceapa si am desfacut-o in foite. Din fasiile de carne am executat ,,trandafirasi" pe care i-am pus pe bete impreuna cu ceapa si am obtinut niste frigarui.
Frigaruile le-am pus intr-o tava pe hartie de copt impreuna cu miezul de ceapa ramas. Cand acestea au fost gata, le-am scos de pe bete. Intr-o tigaie am pus la incins ulei, am adaugat ceapa taiata marunt si ceapa coapta din tava. Am pus sare, busuioc si oregano. Cand s-au calit putin, am adaugat pasta de rosii si vinul si apa. Am amestecat. Am adaugat carnea, am lasat 4-5 minute si la final pastele. Am amestecat toate ingredientele pana la o imbinare optima a ingredientelor.