Paste cu carne de pui in sos de rosii

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Paste cu carne de pui in sos de rosii

Ingrediente

  • 250 g paste
  • 400 g carne de pui (piept)
  • 5-6 linguri pasta de rosii
  • doua cepe mici albe
  • sare, piper dupa gust
  • oregano, busuioc, cimbru dupa gust
  • 30ml vin alb demisec

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert 7 minute cu sare. Cand sunt gata, se pun intr-o strecuratoare si se dau sub jet de apa. Se pun la scurs.

Carnea de pui taiata fasii, peste care am adaugat sare, piper supa gust, putin cimbru, cateva picaturi de ulei, am amestecat-o cat sa ia toate aromele. Am curatat o ceapa si am desfacut-o in foite. Din fasiile de carne am executat ,,trandafirasi" pe care i-am pus pe bete impreuna cu ceapa si am obtinut niste frigarui.

Frigaruile le-am pus intr-o tava pe hartie de copt impreuna cu miezul de ceapa ramas. Cand acestea au fost gata, le-am scos de pe bete. Intr-o tigaie am pus la incins ulei, am adaugat ceapa taiata marunt si ceapa coapta din tava. Am pus sare, busuioc si oregano. Cand s-au calit putin, am adaugat pasta de rosii si vinul si apa. Am amestecat. Am adaugat carnea, am lasat 4-5 minute si la final pastele. Am amestecat toate ingredientele pana la o imbinare optima a ingredientelor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise