Se fierb pastele urmand instructiunile de pe pachet.(sfat:in apa pentru spaghete se pune un praf de sare si o bucatica de unt sau margarina)Se scurge apa si se stropesc cu putin ulei ca sa nu se lipeasca.Ceapa se toaca marunt si se caleste vreo 5 min in putin ulei incins.Se adauga carnea si se calesc impreuna timp de 8-10min.Se potriveste de sare si piper,se adauga sosul de rosii si se mai lasa pe foc alte 10 min.(sfat:daca adaugam putin lapte sosul va deveni mult mai gustos).Intr-un recipient pentru cuptor se pun pastele,carnea,se amesteca usor iar deasupra cascavalul ras.Se da la cuptor timp de 15min la 180grade.POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii