Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Carnea tocata se pune la prajit in ulei. Se condimenteaza dupa gust. Dupa ce s-a prajit, se adauga putina apa cat sa iasa un sos mai gros. Se pune bulionul, putin otet si putin zahar (gustati inainte sa adaugati aceste ingrediente, veti simti diferenta).
Pastele se scurg, se aseaza in farfurii iar carnea se aseaza deasupra frumos. Se rade putina branza deasupra.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii