Spalati si feliati ciupercile, taiati usturoiul si chili-ul marunt apoi caliti-le in putin ulei. Cand ciupercile s-au calit adaugati rosiile tocate marunt (eu le-am pasat cu un blender) si lasati sa fiarba la foc mic cam 20 de minute. Potriviti de sare si piper.
Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand acestea s-au fiert adaugati-le peste sos si amestecati bine. Serviti calde cu putin patrunjel tocat marunt.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii