Spalati si feliati ciupercile, taiati usturoiul si chili-ul marunt apoi caliti-le in putin ulei. Cand ciupercile s-au calit adaugati rosiile tocate marunt (eu le-am pasat cu un blender) si lasati sa fiarba la foc mic cam 20 de minute. Potriviti de sare si piper.
Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand acestea s-au fiert adaugati-le peste sos si amestecati bine. Serviti calde cu putin patrunjel tocat marunt.
POFTA BUNA!!!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii