Se pune la fiert apa cu sare si putin ulei.Cand clocoteste apa se pun spaghetele la fiert si se lasa pe foc timpul indicat pe pachet.Intre timp se pregateste sosul:se piseaza usturoiul in pisator,decojim rosiile si le pisam la fel ca pe usturoi,una cate una pana se formeaza o pasta,amestecam rosiile cu usturoiul,curatam cartofii si ii prajim pai,spalam ciupercile si le taiem cubulete potrivite dupa care le calim in putin ulei.Cand spaghetele s-au fiert le rasturnam intr-un bol sau intr-o tava si le amestecam cu cartofii prajiti,ciupercile si sosul de rosii cu usturoi.Se servesc calde cu putin patrunjel verde presarat pe deasupra

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii