Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-o tigaie se toarna ulei si se calesc bine ciupercile taiate cubulete, amestecand periodic.
Atunci cand scade apa din ciuperci si acestea incep sa se rumeneasca, se adauga ceapa tocata marunt. Se lasa 5 minute amestecand periodic.
Se adauga rosiile tocate si se lasa la fiert pentru aproximativ 10 minute amestecand periodic.
Se toaca marunt usturoiul, se adauga in sos si se lasa la fiert pentru 5 minute la foc mic.
Asezonati cu sare, piper, boia de ardei dulce si lasati 3-4 minute pe foc.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii