Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-o tigaie se toarna ulei si se calesc bine ciupercile taiate cubulete, amestecand periodic.
Atunci cand scade apa din ciuperci si acestea incep sa se rumeneasca, se adauga ceapa tocata marunt. Se lasa 5 minute amestecand periodic.
Se adauga rosiile tocate si se lasa la fiert pentru aproximativ 10 minute amestecand periodic.
Se toaca marunt usturoiul, se adauga in sos si se lasa la fiert pentru 5 minute la foc mic.
Asezonati cu sare, piper, boia de ardei dulce si lasati 3-4 minute pe foc.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii