Se toaca ceapa si se pune la calit cu putin ulei, se adauga carnea tocata si se prajeste pana se faramiteaza. Se adauga sare, piper, boia, oregano, rosii, otet si se mai lasa la fiert cca 5 min. la foc mic.
Pastele se fierb al dente conform instructiunilor de pe ambalaj, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.
Dovleceii se taie cubulete si se calesc cu 1 lingura ulei, in portii succesive, cate 1 min. Se sareaza.
Se prepara sosul bechamel: se caleste faina in unt, se toarna supa de legume si laptele, se sareaza si se pipereaza si se lasa la foc mic cca 3 min. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval si se lasa sa se topeasca inauntru. Galbenusul se bate cu 2-3 linguri din sos si se toarna in tigaie dupa ce aceasta a fost luata de pe foc.
Se aseaza in tigaie straturi succesive: paste, dovlecei, carne; se toarna sosul bechamel si se presara restul de cascaval. Se da la cuptor si se coace cca 30 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Emanuella • 22 Iunie 2022, 22:08 Dulceață de zmeura e o dulceață f fina și foarte parfumata,se merita sa o faci