Se toaca ceapa si se pune la calit cu putin ulei, se adauga carnea tocata si se prajeste pana se faramiteaza. Se adauga sare, piper, boia, oregano, rosii, otet si se mai lasa la fiert cca 5 min. la foc mic.
Pastele se fierb al dente conform instructiunilor de pe ambalaj, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.
Dovleceii se taie cubulete si se calesc cu 1 lingura ulei, in portii succesive, cate 1 min. Se sareaza.
Se prepara sosul bechamel: se caleste faina in unt, se toarna supa de legume si laptele, se sareaza si se pipereaza si se lasa la foc mic cca 3 min. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval si se lasa sa se topeasca inauntru. Galbenusul se bate cu 2-3 linguri din sos si se toarna in tigaie dupa ce aceasta a fost luata de pe foc.
Se aseaza in tigaie straturi succesive: paste, dovlecei, carne; se toarna sosul bechamel si se presara restul de cascaval. Se da la cuptor si se coace cca 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Emanuella • 22 Iunie 2022, 22:08 Dulceață de zmeura e o dulceață f fina și foarte parfumata,se merita sa o faci