autor:

suzanna

» » Paste si pizza

Paste cu ficatei de pui

Autor: suzanna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suzanna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 17 noiembrie 2011

Ingrediente
-1/2 kg ficatei de pui, -1/2 kg paste fussili, -sare, -piper, -boia, -5-6 linguri de ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Prima operatiune cand vorbim de organe este spalatul din abundenta cu apa rece. Se clatesc bine ficateii apoi se pun in ulriul incins pe foc mic.

ATENTIE - Ficateii in ulei pot sa stropeasca cu ulei incins este bine sa fim f f atenti.

Se adauga sare piper boia si putina apa se lasa pe foc mic intorcandu-se mereu cca 20 minute.

---------

Se fierb pastele (de obicei este trecut timpul de fierbere pe pachet).

Dupa ce sunt fierte se strecoara si se trece sita sub jet de apa rece.

Se servete ca fel principal cu muraturi sau salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2011

    Imi plac!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2011

    Imi place ficatul, imi plac si pastele asa ca am sa servesc ! Multumesc ! foarte bune...

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • -1/2 kg ficatei de pui
  • -1/2 kg paste fussili
  • -sare
  • -piper
  • -boia
  • -5-6 linguri de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de suzanna
Tocanita de cartofi (mancare de post)

Tocanita de cartofi (mancare de post)

Se spala cartofii, se curata, se taie cubulete (1cm -2cm). Se taie ceapa solzisori si ardeiul. Se

9 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Suc de rosii

Suc de rosii

Se spala bine rosiile se trec prin masina speciala care separa cojile si samburi de pulpa rosiei.

5 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi
Gogonele in saramura

Gogonele in saramura

Se spala toate legumele si se aseaza in borcane astfel incat in fiecare borcan sa fie dupa gust cimbru

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)

Imi plac!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ravioli cu umplutura de peste