Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se spala fructele de mare si se lasa la scurs. Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei intr-o cratita medie. Apoi se adauga fructele de mare si se lasa 5 minute.
Apoi se adauga vinul si se lasa pe foc medie 3 minute, dupa care se adauga cele 3 linguri de smantana lasand sa mai dea un clocot. Se condimenteaza cu piper, praf de usturoi, busuioc si oregano dupa gust.
Pastele se servesc cu sos, parmezan ras si putina lamaie stoarsa.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii