Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă clocotită cu sare, conform indicaților de pe ambalaj.
Se curăță și se toacă usturoiul. Se amestecă împreună cu smântâna, piper, busuioc, oregano și cu 3 linguri din apa în care au fiert pastele.
Se spală roșiile cherry și se lasă să se scurgă, apoi se taie jumătăți. Se taie cuburi brânza gorgonzola.
Se încinge cuptorul. Se scurg pastele și se așează jumătate din paste într-o formă de sufleu, unsă cu ulei, împreună cu amestecul de smântână, o parte din roșiile cherry și din brânză. Se repetă cu restul ingredientelor. La final se presară busuioc și oregano, dar și puțin parmezan. Se lasă la cuptor pentru 10-15 minute, până se rumenește puțin la suprafață.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii