Zmeura se spala si se lasa la scurs. Fulgii de migdale se prajesc intr-o tigaie fara a se adauga grasimi (atentie sa nu se arda!). Pastele se pun la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.
Apa, smantana dulce si gorgonzola se pun la fiert pe foc mic. Se amesteca mereu pana la topirea completa a branzei. Se ia de pe foc, se adauga nucsoara, sare si piper dupa gust. Sosul de gorgonzola se amesteca cu spaghetele scurse de apa. Se adauga fulgii de migdale si zmeura amestecand usor sa nu se zdrobeasca.
Peste spaghete se presara frunzele de busuioc maruntite si piper proaspat macinat. Se serveste cu pofta langa un bol de zmeura extra si un pahar de roze.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul The Green Foot.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii