Se da un clocot la inimile de pui cu o lingurita secretul gustului.Intr-o tigaie se pune 1 lingurita de ulei ;i apoi usturoiul pisat, peste care se pun inimile de pui. Separat se amesteca iaurtul cu galbenusurile si se toarna in tigaie peste inimi. Se lasa la foc mic pina la punctul de fierbere si apoi se ia de pe foc si se pune cascavalul. Se pune sare, piper si un pic de busuioc, dupa gust. Acest sos se toarma peste pastele fierte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii