Se da un clocot la inimile de pui cu o lingurita secretul gustului.Intr-o tigaie se pune 1 lingurita de ulei ;i apoi usturoiul pisat, peste care se pun inimile de pui. Separat se amesteca iaurtul cu galbenusurile si se toarna in tigaie peste inimi. Se lasa la foc mic pina la punctul de fierbere si apoi se ia de pe foc si se pune cascavalul. Se pune sare, piper si un pic de busuioc, dupa gust. Acest sos se toarma peste pastele fierte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii