autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Paste cu legume mexicane, pui si ciuperci

Autor: Alexandra Costache (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra Costache (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 27 martie 2006

Ingrediente
1/2 kg piept de pui dezosat, 2 fire praz, o punga amestec mexican, 1/2 kg ciuperci, 1 punga paste, 200 gr samantana degresata, 1 pahar vin alb, chilli, sare, piper alb, ulei de masline sansa

Dificultate: Medie Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se taie puiul cubulete mici, prazul se toaca marunt; cipercile se taie bucati mari si groase. Se pun impreuna la calit in ulei de masline sansa. Se adauga vinul, sarea, piperul si chilli. Se lasa pe foc 15 minute. La sfarsit se adauga smantana si se mai lasa 5 minute. Separat se opareste amestecul mexican si se fierb pastele. La sfarsit se amesteca amestecul mexican, pastele si sosul de carne si legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume mexicane, pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Caras cu lamaie si usturoi la cuptor

Caras cu lamaie si usturoi la cuptor

Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs. Usturoiul se curata ,apoi se zdrobeste .Facem un

13 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Orata la cuptor

Orata la cuptor

Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui dezosat
  • 2 fire praz
  • o punga amestec mexican
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 punga paste
  • 200 gr samantana degresata
  • 1 pahar vin alb
  • chilli
  • sare
  • piper alb
  • ulei de masline sansa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastravi cu legume