Intr-o tigaie adinca si mare se incalzeste uleiul si se adauga ceapa patrunjelul si ardeiul si prajim putin se adauga usturoiul pisat si frunza de dafin si se mai prajeste putin se adauga carnea si se prajeste in continuare pina carnea isi schimba culoarea se adauga vinul si se lasa sa fiarba pina coboara la jumatate,se adauga rosiile se da la gust cu putina sare si se face focul mic si se acopera.Se fierbe o ora pe foc mic dupa care se adauga 1pahar de apa fierbinte si paharul de linte neagra si se lasa mai departe pe foc mic acoperit inca 1/2 de ora pina lintea este moale.
Pastele se fierb aparte in apa cu sare se transfera intr-un castron si se toarna compozitia din tigaie peste ele si se amesteca putin ca sa se omogenizeze continutul.Se serveste calda cu salata verde.
Este o mincare deosebita si este usor de pregatit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii