autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Paste cu linte neagra si carne

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 02 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 02 octombrie 2010

Ingrediente
cantitati ptr 6 persoane, , 1radacina patrunjel, 1ceapa potrivita taiata cubulete mici, 1ardei iute curatat si taiat cubulete mici, 4catei de usturoi, 1foaie de dafin tocata, 500 gr de carne de coasta fara oase taiata bucatele mici, 1cana de vin rosu, 400 gr de rosii cojite si taiate-preferat din conserva, 1pahar de apa fierbinte, 1pahar de linte neagra verificata si spalata, 500 gr de paste mici, 5 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie adinca si mare se incalzeste uleiul si se adauga ceapa patrunjelul si ardeiul si prajim putin se adauga usturoiul pisat si frunza de dafin si se mai prajeste putin se adauga carnea si se prajeste in continuare pina carnea isi schimba culoarea se adauga vinul si se lasa sa fiarba pina coboara la jumatate,se adauga rosiile se da la gust cu putina sare si se face focul mic si se acopera.Se fierbe o ora pe foc mic dupa care se adauga 1pahar de apa fierbinte si paharul de linte neagra si se lasa mai departe pe foc mic acoperit inca 1/2 de ora pina lintea este moale.
Pastele se fierb aparte in apa cu sare se transfera intr-un castron si se toarna compozitia din tigaie peste ele si se amesteca putin ca sa se omogenizeze continutul.Se serveste calda cu salata verde.
Este o mincare deosebita si este usor de pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu linte neagra si carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ananas in sos dulce acrisor

Pui cu ananas in sos dulce acrisor

1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos

54 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Șnițel ”tocat”

Șnițel ”tocat”

Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari. Separat batem ouale (sau oul, daca

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2014

    Pastele au amidonul lor daca le-as fierbe impreuna compozitia ar primi cantitatea de amidon care lasa pastele si ar fi prea gros de aceea eu prefer sa le fierb aparte.

  • Fara foto

    Loredana Natalia Mernea , 20 ianuarie 2014

    pastele nu se fierb aparte, se fierb cu linte si restu...

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • cantitati ptr 6 persoane
  • 1radacina patrunjel
  • 1ceapa potrivita taiata cubulete mici
  • 1ardei iute curatat si taiat cubulete mici
  • 4catei de usturoi
  • 1foaie de dafin tocata
  • 500 gr de carne de coasta fara oase taiata bucatele mici
  • 1cana de vin rosu
  • 400 gr de rosii cojite si taiate-preferat din conserva
  • 1pahar de apa fierbinte
  • 1pahar de linte neagra verificata si spalata
  • 500 gr de paste mici
  • 5 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Pastele au amidonul lor daca le-as fierbe impreuna compozitia ar primi cantitatea de amidon care lasa pastele si ar fi prea gros de aceea eu prefer sa le fierb aparte.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Mancare de ceapa cu morcovi si pui