Paste cu pesto de busuioc si spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu pesto de busuioc si spanac

Ingrediente

  • Ingrediente 1 portie paste:
  • 100 g paste (de orice fel)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri pesto de busuioc si spanac
  • 5 rosii cherry
  • Ingrediente Pesto:
  • 1 mana frunze busuioc proaspat
  • 1 mana spanac tanar proaspat
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri seminte de pin
  • 50 g branza Pecorino Romano rasa/ parmezan
  • piper negru proaspat rasnit si sare (dupa gust)
  • 100 ml ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Exceptand uleiul, se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana se formeaza o pasta.

Se adauga apoi uleiul si se mixeaza din nou pana ce amestecul se omogenizeaza.

Pastele se fierb in apa clocotita cu putina sare si o lingura de ulei de masline, timpul de fierbere fiind indicat pe ambalaj, apoi se scurg.

Rosiile cherry se taie jumatati si se calesc in putin ulei de masline.

Se amesteca pastele cu pesto si rosiile cherry.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor