Paste cu pui si cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame paste fainoase,
  • 1 piept de pui mare fiert (sau 2 mai mici),
  • 250-300 grame de cascaval,
  • 200 ml smantana,
  • 1-2 ardei colorati (rosu, galben),
  • 2-3 oua crude,
  • sare,
  • piper,
  • unt.

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase in apa cu sare, se spala si se lasa la scurs. Pieptul de pui fiert taiat cubulete se amesteca cu ardeiul taiat fideluta. Se amesteca usor, pentru a nu le zdrobi, cu pastele.Smantana se bate cu ouale si cu sare si piper. In acest amestec se adauga 3/4 din cascavalul ras apoi totul se amesteca cu pastele. Se toarna amestecul astfel obtinut intr-o tava unsa se pun deasupra din loc in loc bucatele de unt si se baga la cuptor. Cand este aproape gata (dupa aprox 30 minute sau cand compozitia e rumena) se scoate din cuptor si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise