Se fierb pastele fainoase in apa cu sare, se spala si se lasa la scurs. Pieptul de pui fiert taiat cubulete se amesteca cu ardeiul taiat fideluta. Se amesteca usor, pentru a nu le zdrobi, cu pastele.Smantana se bate cu ouale si cu sare si piper. In acest amestec se adauga 3/4 din cascavalul ras apoi totul se amesteca cu pastele. Se toarna amestecul astfel obtinut intr-o tava unsa se pun deasupra din loc in loc bucatele de unt si se baga la cuptor. Cand este aproape gata (dupa aprox 30 minute sau cand compozitia e rumena) se scoate din cuptor si se serveste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii