Se fierb pastele fainoase in apa cu sare, se spala si se lasa la scurs. Pieptul de pui fiert taiat cubulete se amesteca cu ardeiul taiat fideluta. Se amesteca usor, pentru a nu le zdrobi, cu pastele.Smantana se bate cu ouale si cu sare si piper. In acest amestec se adauga 3/4 din cascavalul ras apoi totul se amesteca cu pastele. Se toarna amestecul astfel obtinut intr-o tava unsa se pun deasupra din loc in loc bucatele de unt si se baga la cuptor. Cand este aproape gata (dupa aprox 30 minute sau cand compozitia e rumena) se scoate din cuptor si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii