Se fierb pastele fainoase in apa cu sare, se spala si se lasa la scurs. Pieptul de pui fiert taiat cubulete se amesteca cu ardeiul taiat fideluta. Se amesteca usor, pentru a nu le zdrobi, cu pastele.Smantana se bate cu ouale si cu sare si piper. In acest amestec se adauga 3/4 din cascavalul ras apoi totul se amesteca cu pastele. Se toarna amestecul astfel obtinut intr-o tava unsa se pun deasupra din loc in loc bucatele de unt si se baga la cuptor. Cand este aproape gata (dupa aprox 30 minute sau cand compozitia e rumena) se scoate din cuptor si se serveste.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii