autor:

Marian

» » Paste si pizza

Paste cu pulpa de curcan

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Ingrediente
pentru 4 persoane, 4 ciocanele de curcan, 500 g taitei (sau alte paste), sare, ulei de masline, busuioc, boia dulce de ardei, bulion, 8 fire de usturoi verde, patrunjel proaspat, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Eu am obiceiul sa oparesc orice fel de carne, mai ales de pasare. Am curatat apoi, pulpele de piele, le-am crestat si le-am bagat la cuptor, cu sare, ulei de masline si apa, toate dupa gust, pentru circa 1 ora si 10 minute, la foc mediu.
In paralel, am dat 2 litri de apa in clocot, cu o lingura de sare si una de ulei, dupa care am adaugat pastele si le-am lasat sa fiarba la foc mic 7 minute. Intre timp am calit usturoiul verde in o lingura de ulei de masline, peste care am adaugat 2 linguri de bulion, un praf de sare, o lingurita de busuioc, una de boia dulce de ardei, 400 ml de apa si am lasat sa fiarba la foc mic 15 min.
Dupa ce pastele au fost fierte, se clatesc cu apa rece, se scurg si se adauga peste sos.Se servesc cu patrunjel proaspat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pulpa de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu fructe de mare

Pizza cu fructe de mare

pregatim coca amestecand faina cu sarea, cu apa in care am topit drojdia cu o lingurita de zahar,amestecam

0 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
Paste picante cu costita afumata

Paste picante cu costita afumata

Se incinge uleiul intr-o tigaie destul de mare, se adauga ceapa si patrunjelul tocat marunt si se

14 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    Imi place, are 3 ingrediente pe care eu le asociez mereu cu pastele si care imi plac: busuioc, bulion, patrunjel verde.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 persoane
  • 4 ciocanele de curcan
  • 500 g taitei (sau alte paste)
  • sare
  • ulei de masline
  • busuioc
  • boia dulce de ardei
  • bulion
  • 8 fire de usturoi verde
  • patrunjel proaspat
  • salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

37 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place, are 3 ingrediente pe care eu le asociez mereu cu pastele si care imi plac: busuioc, bulion, patrunjel verde.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Budinca cu paste, branza si ton