Paste cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne porc
  • kaizer
  • ciuperci
  • smantana
  • cascaval
  • paste

Mod de preparare

Se taie carnea, kaizerul si ciupercile cubuletze. In putin ulei se prajeste carnea. Se adauga ciupercile si dupa ce s-au calit si acestea, se adauga kaizerul.

Se toarna smantana si, daca e prea groasa, se subtiaza cu apa.

Se pune sare, piper si cimbru dupa gust.

Se lasa sa scada in functie de cate paste sunt.

Separat se fierb pastele si apoi se scurg. In final, se amesteca pastele cu sosul si se pune cascavalul ras. Se amesteca pentru ca sa aiba un aspect uniform.

Se servesc imediat cu maioneza si ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor