autor:

flory avram

» » Paste si pizza

Paste cu somon afumat

Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 ianuarie 2011

Ingrediente
Pentru doua portii avem nevoie de : 250 g paste, 150 g somon afumat, 200 ml smantana, 100 g crema de branza, 1 ceapa mica, 3-4 linguri de ulei de masline, patrunjel,sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente in apa cu sare.Somonul il taiem(nu prea marunt),ceapa o tocam si o punem la calit intr-o tigaie incapatoare in uleiul de masline.
O lasam pana devine transparenta, adaugam somonul si lasam 1-2 minute,crema de branza(tip philadephia sau orice alt tip aveti),smantana(eu am avut una foarte densa)
Potrivim de sare si pier sipunem si patrunjelul tocat.Scurgem pastele si le rasturnam in tigaie,mai lasam un minutel sa se intrepatrunda aromele.Servim imediat cu piper proaspat macinat deasupra.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu somon   afumat si smantana

Paste cu somon afumat si smantana

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu usturoiul intreg si foile de dafin,se calesc

8 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza
Ardei umpluti si inveliti in aluat de pizza (reteta video)

Ardei umpluti si inveliti in aluat de pizza (reteta video)

Se pune faina intr-n bol si facem un orificiu unde se pune drojdie si zahar, se toarna jumatate din

10 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

    O delicatesa.Felicitari!***** La fav.

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011

    Crema de brânză, somonul-perfect!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011

    Delicioase pastele cu somon, yumi,yumi. *****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru doua portii avem nevoie de : 250 g paste
  • 150 g somon afumat
  • 200 ml smantana
  • 100 g crema de branza
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • patrunjel,sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de flory avram
Salata de cartofi cu ton

Salata de cartofi cu ton

Cartofii spalati se pun la fiert in apa cu putina sare,apoi se lasa la racit si se decojesc.Intr-un

18 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci
Spaghete cu rosii si busuioc

Spaghete cu rosii si busuioc

Intai punem pe foc o oala cu apa pentru spaghete(1 litru pentru 100g paste)si apoi intr-o tigaie

29 voturi    13 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pasta de marshmallow fondant

Pasta de marshmallow fondant

Intr-o craticioara punem caramelele si lingura de apa pe foc mic sau la bain-marie.Amestecam continuu

29 voturi    22 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Mihaela11 (Chef de cuisine)

O delicatesa.Felicitari!***** La fav.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu blat de mamaliga