Mod de preparare
Se curata pieptul de os si piele, se spala, se taie cubulete si se pune intr-o tigaie, adaugam cam 50 ml ulei la undit deoarece pieptul nu are grasime si da un plus de savoare. Lasam la undit pana se rumeneste, si apoi adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul iute taiat felii subtiri si lasam ca ceapa sa se prajeasca pana se face aurie. Peste ceapa adaugam ardeiul gras taiat felii fine si rosiile taiate felii fine, turnam o cana de apa de 300 ml. si lasam sa fiarba bine. Cand rosiile si ardeiul gras sunt fierte, adaugam o lingura de pasta de tomate, seminte de chimen, busuioc, vegeta de pui si mai lasam cateva minute la fiert.
Intr-o oala punem cam 1 l .de apa la fiert si cand apa clocoteste punem pastele la fiert cam 8 minute, apoi le clatim cu apa rece si le punem peste sosul picant. Le mai fierbem inca cinci minute, apoi oprim focul.Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii