Calim in unt, intr-o tigaie mai mare, 5 catei de usturoi zdrobiti sau taiati feliute foarte subtiri, apoi adaugam ciupercile feliate, stropim cu vin alb si lasam cca. 5 minute sa se caleasca. Separat, intr-o oala, punem pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare. Amestecam sunca taiata cubulete, smantana, faina si laptele si le turnam peste ciuperci, radem cascavalul deasupra, dam focul mic si lasam sa fiarba la foc foarte mic, pana ce se ingroasa sosul, amestecand sa nu se prinda de fundul tigaii. Condimentam, scurgem pastele de apa, turnam sosul deasupra si servim fierbinte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii