Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa fierbere se pun la scurs. Pentru parmezanul vegan se macina foarte fin cate 50 de grame de nuca, susan, seminte de floarea soarelui, fulgi de drojdie inactiva si sare. Pentru iaurtul de caju, o cana mica de caju se lasa peste noapte la hidratat intr-un borcan cu o cana de apa, la rece.
Se scurge apa si se pun in blender caju-ul impreuna cu 1 cana de apa plata pana devine totul o pasta foarte fina. Se pune intr-un borcan curat si se acopera cu un tifon, nu capac si se lasa la fermentat aprox. 8h la max. 41 grade C.
Se pune peste paste, dupa ce am pus si tofu apoi adaugam si restul de legume taiate fasiii. Se asezoneaza cubusuioc, mixul de germeni de mustar, gulie, rapita si parmezanul vegetal.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii