Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa fierbere se pun la scurs. Pentru parmezanul vegan se macina foarte fin cate 50 de grame de nuca, susan, seminte de floarea soarelui, fulgi de drojdie inactiva si sare. Pentru iaurtul de caju, o cana mica de caju se lasa peste noapte la hidratat intr-un borcan cu o cana de apa, la rece.
Se scurge apa si se pun in blender caju-ul impreuna cu 1 cana de apa plata pana devine totul o pasta foarte fina. Se pune intr-un borcan curat si se acopera cu un tifon, nu capac si se lasa la fermentat aprox. 8h la max. 41 grade C.
Se pune peste paste, dupa ce am pus si tofu apoi adaugam si restul de legume taiate fasiii. Se asezoneaza cubusuioc, mixul de germeni de mustar, gulie, rapita si parmezanul vegetal.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii