Paste cu tofu, andive, germeni mix de mustar, gulie, rapita, iaurt de caju si parmezan vegan

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Paste cu tofu, andive, germeni mix de mustar, gulie, rapita,   iaurt de caju si parmezan vegan

Ingrediente

  • 250 g paste
  • 4 linguri ulei de nuca presat la rece
  • 150 g tofu
  • 1/2 andiva rondele
  • 2 linguri germeni mix de de mustar
  • gulie
  • rapita
  • 1/2 ardei taiat
  • 1 fir ceapa verde taiata
  • o ridiche taiata bucati
  • 1 fir busuioc maruntit
  • sare neagra de Himalaya
  • piper roz macinat

Mod de preparare

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa fierbere se pun la scurs. Pentru parmezanul vegan se macina foarte fin cate 50 de grame de nuca, susan, seminte de floarea soarelui, fulgi de drojdie inactiva si sare. Pentru iaurtul de caju, o cana mica de caju se lasa peste noapte la hidratat intr-un borcan cu o cana de apa, la rece.

Se scurge apa si se pun in blender caju-ul impreuna cu 1 cana de apa plata pana devine totul o pasta foarte fina. Se pune intr-un borcan curat si se acopera cu un tifon, nu capac si se lasa la fermentat aprox. 8h la max. 41 grade C.

Se pune peste paste, dupa ce am pus si tofu apoi adaugam si restul de legume taiate fasiii. Se asezoneaza cubusuioc, mixul de germeni de mustar, gulie, rapita si parmezanul vegetal.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise