autor:

Ramona-Liana_Gogoci

» » Retete vegetariene

Paste cu tofu, andive, germeni mix de mustar, gulie, rapita, iaurt de caju si parmezan vegan

Autor: Ramona-Liana_Gogoci (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona-Liana_Gogoci (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2015

Ingrediente
250 g paste, 4 linguri ulei de nuca presat la rece, 150 g tofu, 1/2 andiva rondele, 2 linguri germeni mix de de mustar, gulie, rapita, ,1/2 ardei taiat, 1 fir ceapa verde taiata, o ridiche taiata bucati, 1 fir busuioc maruntit, sare neagra de Himalaya, piper roz macinat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa fierbere se pun la scurs. Pentru parmezanul vegan se macina foarte fin cate 50 de grame de nuca, susan, seminte de floarea soarelui, fulgi de drojdie inactiva si sare. Pentru iaurtul de caju, o cana mica de caju se lasa peste noapte la hidratat intr-un borcan cu o cana de apa, la rece.

Se scurge apa si se pun in blender caju-ul impreuna cu 1 cana de apa plata pana devine totul o pasta foarte fina. Se pune intr-un borcan curat si se acopera cu un tifon, nu capac si se lasa la fermentat aprox. 8h la max. 41 grade C.

Se pune peste paste, dupa ce am pus si tofu apoi adaugam si restul de legume taiate fasiii. Se asezoneaza cubusuioc, mixul de germeni de mustar, gulie, rapita si parmezanul vegetal.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu tofu, andive, germeni mix de mustar, gulie, rapita, iaurt de caju si parmezan vegan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

5 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene

"Melanzane alla Parmigiana"

Vinetele se taie pe lung in felii de cca 1,5 cm, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare , punand

6 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g paste
  • 4 linguri ulei de nuca presat la rece
  • 150 g tofu
  • 1/2 andiva rondele
  • 2 linguri germeni mix de de mustar
  • gulie
  • rapita
  • ,1/2 ardei taiat
  • 1 fir ceapa verde taiata
  • o ridiche taiata bucati
  • 1 fir busuioc maruntit
  • sare neagra de Himalaya
  • piper roz macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona-Liana_Gogoci
penne cu ansoa, seminte de susan negru si pesto de masline

penne cu ansoa, seminte de susan negru si pesto de masline

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa fierbere se pun la scurs. Intr-o tigaie

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Rosii umplute cu orez