Punem uleiul la incins, tocam marunt ceapa si usturoiul, le calim putin, adaugam rosiile, oregano si 1 lingurita de zahar amestecand continuu. Tonul il pun intr-o strecuratoare si-l scurg de ulei, apoi il adaug si pe el peste rosii. Intre timp pastele le punem la fiert cu un pic de sare, pastele le punem numai cand fierbe apa, le lasam sa fiarba cat scrie pe punga, apoi le scurgem, nu le clatim cu apa rece, le rasturnam peste sosul care s-a format. Mai lasam 2 min pe foc apoi gata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii