Punem pastele la fiert intr-o oala cu 3 litri cu apa cu sare 10 minute.Apoi curatam,spalam , tocam ceapa si usturoiul maruntel si rumenim in 4 linguri de ulei adaugam vinul si lasam 5 minute .Adaugam tonul,sare,piper si cimbru,apoi adaugam bulionul si lasam 5 minute pe foc.Scoatem pastele se scurgem bine de apa si le trecem printr-un jet de apa rece pt a nu se lipi.Punem in farfurii pastele fainoase si adaugam prajeala deasupra.Daca doriti puteti amesteca pastele cu prajeala,amestecati si serviti.Putefi folosi orice pasta fainoasa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii