autor:

licu pop

» » Paste si pizza

Paste fantastice...

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
100 gr bacon sau kaizer, 200 gr carne de vita, 3-4 ciuperci, 4-5 cepe medi, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar de bulion(recomand facut in casa), 1 pahar de vin dulce, 1 pahar de supa de carne(poate sa fie si din 2 cuburi de vita), un praf de cimbru, 2-3 foi de dafin, sare piper, o cutie de paste late lungi, o bucatica de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se taie baconul cubulete si se da la prajit.Carnea de vita se taie solzisori si se pune peste bacon.Se prajeste carnea pana capata o culoare aurie.Taiem ciupercile fidelute si prajim cu carnea cam 2-3 minute.
Peste carne turnam supa de carne(atentie!! trebuie sa fie calda sa nu se caleasca carnea),bulionul,vinul,ceapa,cimbrul,usturoiul taiat marut si foile de dafin.Se fierbe pana se ingroasa sosul si ceapa este transparenta.
Pastele se fierb in apa.Topim untul intr-o cratita(au o aroma deosebita facute la ceaun)si prajin pastele cam 2-3minute.Punem sosul peste paste si servim alaturi de un pahar de vin dulce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fantastice..." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste delicioase

Paste delicioase

Se curata ceapa si usturoiul, se spala si se toaca marunt. Se scurge tonul de ulei, se pune intr-un

1 vot    1 comentariu
45 min
Paste si pizza
Pizza din paine feliata

Pizza din paine feliata

Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt.Se umezeste ff bine cu lapte fiecare felie

132 voturi    34 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2010

    bravo!

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    foarte buna.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Imi plac si dulci si sarate, cu branza, cu nuca, cu urda, sub diferite forme. Aici dulci, ornate cu gem.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Imi plac dintotdeauna pastele ale mele sunt cu piept de pui si sos de rosii cu busuioc.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Fantastica(ca sa fiu in tema),reteta ta.Am salvat-o.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      O bunatate.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Chiar esti un adevarat bucatar.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Interesanta reteta.Gatesc paste in fiecare zi fii stabilita in Italia,dar nu am gatit niciodata asa cum le faci tu.O sa le incerc cat de curand,trebuie sa fie foarte bune.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Foarte bune pastele tale! În general aşa le pregătesc si eu, dar fara ciuperci, care mie nu-mi plac.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Foarte aromate!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Fantastice!...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      In mod sigur sunt tare gustoase...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Interesanta reteta ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 100 gr bacon sau kaizer
  • 200 gr carne de vita
  • 3-4 ciuperci
  • 4-5 cepe medi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 pahar de bulion(recomand facut in casa)
  • 1 pahar de vin dulce
  • 1 pahar de supa de carne(poate sa fie si din 2 cuburi de vita)
  • un praf de cimbru
  • 2-3 foi de dafin
  • sare piper
  • o cutie de paste late lungi
  • o bucatica de unt

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

Marian (Chef de cuisine)

bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini-rulouri cu cremvursti